Spanacul (Spinacia Oleracea) este considerat un super-aliment pentru toate beneficiile sale extraordinare. E bine să fie mâncat proaspăt, imediat după ce a fost cules, pentru că altfel își pierde din valoarea nutritivă.

INFORMAȚII DESPRE SĂDIRE, ÎNGRIJIRE ȘI REPLANTARE GĂSEȘTI ÎN TUTORIALELE VIDEO, PRECUM ȘI ÎN GHIDUL MICULUI GRĂDINAR.

Știai că:

  • Spanacul a devenit popular datorită lui Popeye Marinarul (din desenul animat)? Îl mânca pentru a prinde putere.
  • Spanacul crește cel mai bine în condiții de umiditate și răcoare?
  • Conține exact 15 vitamine și minerale?
  • Atunci când spanacul a început să facă un bucheţel de frunze, pregătește-te să îl replantezi, adică după aproximativ 30-40 de zile de la plantare!
  • Spanacul creşte foarte repede!
  • Este rezistent la frig şi îi place să bea apă. Multă apă.
  • Nu aşeza spanacul în lumina directă a soarelui, pentru că lumina în exces îi afectează formarea și colorarea frunzelor.
  • După aproximativ 40-60 de zile de la plantare, te poți bucura de frunzele verzi de spanac într-un preparat absolut delicios. Găseşti reţeta în aplicaţia “Mica mea Grădină”. Trebuie doar să o descarci.

Descoperă cele16 plante aromatice, fructe și legume pe care sigur vei învăţa să le iubești. Și să le îngrijești ca la carte.

Click pe mini-ghivece și fă cunoștință cu toate chiar aici!